Mandarijn Chinees leren spreken voor startende beginners en gevorderden beginners

U krijgt les van onze ervaren docent: Wang Xia Qiu

Als gevolg van de handels- en de culturele betrekkingen tussen Nederland en China, gaan er steeds meer mensen naar China om te reizen, werken of studeren. De behoefte om mandarijnChinees te leren spreken wordt daarom steeds groter. Heeft u altijd al een cursus Chinees willen volgen en in korte tijd de eerste praktische beginselen van de Chinese taal willen leren eigen maken?

Danhua Culture & Education Centre heeft in het nieuwe schooljaar klassen voor volwassenen om mandarijn Chinees te leren spreken. Professionele docenten hebben vele jaren ervaring in het geven van Chinese lessen aan Nederlands taligen. Het les materiaal en de les inhoud staan dichtbij het dagelijks leven en de behoeftes van de leerlingen die in China willen reizen, studeren of werken en in een ontspannen sfeer de Chinese taal, cultuur en mensen willen leren kennen.

Jaarlijks organiseren wij een Chinees nieuwjaarsfeest en diverse activiteiten die met de Chinese taal en cultuur te maken hebben.

• Master diploma Chinees onderwijs als vreemde taal
• 10 jaar werkervaring in het Chinees onderwijs in China, Zuid Korea en Nederland
• Zeer gepassioneerd in het lesgeven en geliefd door leerlingen

Lesinhoud

Startende beginners: Eigen maken van de dagelijks meest gebruikte zinnen. Er wordt geschreven in Pinyin (transcriptie systeem van Chinese taal in westers alfabet) om een goede uitspraak op te bouwen.
Gevorderde beginners: Volgens het niveau en de behoeften van de leerlingen de vaardigheden trainen in het spreken en luisteren, om de mondelinge communicatie in het Chinees beter te kunnen voeren.

Lesmateriaal: “Conversational Chinese 301”

Kosten

Lesgeld 200 euro per halfjaar excl. lesmateriaal.
Een proefles is mogelijk.